3865/2023/SZK számmal „A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Raktár- és készletgazdálkodási üzletág által használt mérlegek karbantartása, javítása, hitelesítése” tárgyban

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint Ajánlatkérő a mai napon (2023. szeptember 12. napján) 3865/2023/SZK számmal A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Raktár- és készletgazdálkodási üzletág által használt mérlegek karbantartása, javítása, hitelesítése  tárgyban beszerzési eljárást indított.

1.) A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást), melyet térítésmentesen bocsát az érdeklődő gazdasági szereplők rendelkezésére.

2.) Az ajánlatkérés az Ariba Inc. által üzemeltetett az SAP Ariba felületen történik. A SAP Ariba Network rendszer használatának és az ajánlatadásnak a részletes leírása az SAP Ariba rendszerbe belépve, a jobb felső sarokban a Súgó menüpont alatt elérhető Súgóközpontban. 

Az SAP Ariba rendszer elérése: Ariba Network Beszállító vagy https://service.ariba.com/Supplier.aw

3.) Amennyiben gazdasági szereplő érdeklődik az eljárás iránt, úgy az ügyintéző kovacsne [pont] sebok [pont] zsuzsanna [kukac] mav-szk [pont] hu (kovacsne[dot]sebok[dot]zsuzsanna[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címén kell jeleznie az eljárás iránti érdeklődését Ajánlatkérő kapcsolattartója részére.

Megküldendő információk:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve*:

Kapcsolattartó telefonszáma:

E-mail címe:

*Lehetőleg a SAP Ariba rendszerben regisztrált kapcsolattartót kérünk megadni.

4.) SAP Ariba rendszerbe korábban regisztrált gazdasági szereplők figyelmébe:

Amennyiben gazdasági szereplő rendelkezik SAP Ariba Network regisztrációval, ahol a MÁV regisztrációs kérdőíve is jóváhagyásra került, úgy a 3.) pontban kért érdeklődés jelzését követően Ajánlatkérő hozzárendeli a tárgyi eljáráshoz a gazdasági szereplőt, melyet követően gazdasági szereplő teljes körűen hozzáférhet a pályázati dokumentációhoz, tehet fel kiegészítő tájékoztatás kérést, valamint nyújthat be ajánlatot és adott esetben hiánypótlást.

Fontos, hogy amennyiben gazdasági szereplő már regisztrált a SAP Ariba rendszerben, és nem a rendszerbe regisztrált kapcsolattartóját kívánja megjelölni a tárgyi eljárásban, hanem új, SAP Ariba rendszerben még nem regisztrált kapcsolattartón keresztül kíván tárgyi eljárásban ajánlatot benyújtani, akkor kérjük szíveskedjen az új kapcsolattartót a gazdasági szereplő felvenni az SAP Ariba rendszerben a kapcsolattartói közé. Az új kapcsolattartó SAP Ariba rendszerbe való regisztrálása gazdasági szereplő felelőssége! Lásd MÁV csoport honlapján „Szállítói regisztráció” oldalon közzétett ppt. formátumú Kézikönyvben Gyakori kérdések 2. Kérdés (https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/szallitominosites).

Ebben az esetben Ajánlatkérő ügyintézője az új kapcsolattartót is hozzárendeli a SAP Ariba rendszerben a tárgyi eljáráshoz. Tehát új kapcsolattartó bevonásakor nem szükséges a teljes regisztrációt elvégezniük, mert az a rendszerben duplikációhoz vezethet.

Fontos, hogy személyhez kötött email cím kerüljön megadásra a regisztráció során, kerülendő például az info@ vagy beszerzes@...,; ertekesites@... email ill. ertesites@ …. címek.

Amennyiben gazdasági szereplő már korábban regisztrált a SAP Ariba Network rendszerben, de a MÁV specifikus kérdőív még részéről nem került kitöltésre, akkor Bejelentkezést követően ez a kérdőív kitöltendőként megjelenik. A MÁV Specifikus kérdőív kitöltését és a „A teljes válasz elküldése”-t követően Ajánlatkérő Ügyintézője ellenőrzi és jóváhagyja a MÁV Csoport-hoz való regisztrációt.

5.) SAP Ariba rendszerbe még nem regisztrált gazdasági szereplők figyelmébe:

Amennyiben gazdasági szereplő nem rendelkezik regisztrációval a SAP Ariba rendszerében, akkor a 3.) pont szerinti érdeklődés jelzését követően Ajánlatkérő képviselője megküldi a gazdasági szereplő részére a SAP Ariba rendszerben történő regisztrációhoz szükséges meghívót.

A regisztráció lépéseit bemutató ppt-t jelen hirdetményhez csatoltan tölthetik le (lásd Segedlet_a_szallitoi_regisztraciohoz_uj_szallitok_reszere.ppt). Regisztráció során kérjük a Segédletben megjelölt lépéseket szíveskedjenek követni.

A regisztráció Ajánlatkérői elfogadását követően Ajánlatkérő a fentebb ismertetettek szerint hozzárendeli az eljáráshoz gazdasági szereplőt.

5.) Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

Az Ajánlattevő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet a pályázati felhívásban és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban az SAP Ariba rendszerben – „ÜZENET ÍRÁSA” funkciógomb segítségével  - legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 16:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát az SAP Ariba felületen – melyet Ajánlattevő az „Eseményüzenetek” menü alatt olvashat ill. melyről kapcsolattartója e-mailes értesítést is kap - legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 10:00 óráig megküldi. 

A rendszer az üzenet tárgyaként egy sorszámot generál és feltünteti az eljárás megnevezését, de a rendszerüzenetek közötti könnyebb azonosíthatóság érdekében kérjük, az üzenet tárgyát szíveskedjen átírni, pl. „KIEGÉSZÍTŐ TÁJÉKOZTATÁS KÉRÉS”-re vagy „KÉRDÉSEK”-re.

 

6.) Egyéb információk:

Tárgyi eljárásban csak azon gazdasági szereplő tehet ajánlatot, aki korábban kitöltötte a MÁV Specifikus kérdőívet, és az jóváhagyásra került. Tehát nem elegendő, ha adott gazdasági szereplő SAP Ariba Network regisztrációval rendelkezik. Regisztráció leírását lásd 4.) pontban megjelölt Segédlet.

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Kovácsné Sebők Zsuzsanna
Email
kovacsne.sebok.zsuzsanna [kukac] mav-szk.hu
Telefon
06-1-511-3885
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
palyazati_felhivas_merlegek_2023.pdf 1.38 MB