Referenciaigazolás igénylése

A gazdasági szereplők a MÁV-VOLÁN-Csoport részére teljesített referenciá(k)ról referenciagazolást a Közbeszerzési Dokumentumokkal együtt közzétett – az igazolni kért referencia szerinti szerződés főbb tartalmazó – „Referenciaigazolást igénylő adatlap” kitöltésével és az alább megjelölt központi elérhetőségre történő megküldésével igényelhetnek.

Az ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy a referenciagazolást csak a hiánytalanul kitöltött „Referenciaigazolást igénylő adatlap” alapján van lehetősége kiállítani, erre tekintettel a közbeszerzési eljárásokban az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 22. § (4) bekezdése szerinti két munkanapos határidő a hiánytalanul kitöltött igénylő adatlap ajánlatkérőhöz való beérkezésének napjától számítandó.MÁV-START Zrt.

Referencia igénylésével kapcsolatos központi elérhetőség: referenciakeres [kukac] mav-start [pont] hu (referenciakeres[at]mav-start[dot]hu) (amennyiben a szerződést kötő másik fél (vagy jogutódja) a MÁV-START Zrt.)

MÁV FKG Kft.

Referencia igénylésével kapcsolatos központi elérhetőség: titkarsag [kukac] fkg [pont] hu (titkarsag[at]fkg[dot]hu); vallalkozas [kukac] fkg [pont] hu (vallalkozas[at]fkg[dot]hu) 
 

MÁV-HÉV Zrt.

Referencia igénylésével kapcsolatos központi elérhetőség: beszerzes [kukac] mav-hev [pont] hu (beszerzes[at]mav-hev[dot]hu)  
 

Letölthető állományok Méret Dátum
mav-start_zrt_referenciaigazolas_igenylolap_2023 19.07 KB 2023.07.21.