MÁV-START Zrt. aktuális beszállítói kézikönyvei

MÁV-START Zrt. messzemenően törekszik arra, hogy a vasúti járművekbe és a kapcsolódó infrastruktúrába beépülő termékek és szolgáltatások a magas igényeknek megfelelő minőségben, mennyiségben és határidőre rendelkezésre álljanak.

A fenti célok, követelmények és igények megvalósulásának elősegítése érdekében fogalmazta meg és alkalmazza a MÁV-START Zrt. a Beszállítói Kézikönyvet (a továbbiakban: Kézikönyv), amiben azok a minimálisan teljesítendő elvárások, követelmények kerültek megfogalmazásra, amelyek szükségesek a MÁV-START Zrt.-nek történő megfelelő minőségű beszállításhoz, szolgáltatás nyújtásához.

A Kézikönyv hatálya kizárólag a MÁV-START Zrt. tevékenységi körébe tartozó vasúti járművek és alkatrészeik karbantartásához, javításához, továbbá gyártásához közvetlenül kapcsolódó beszállítói és/vagy a MÁV-START Zrt. ezen tevékenységei végzéséhez szolgáltatást nyújtó, vagy a jövőben nyújtani tervező gazdasági szereplőkre (továbbiakban beszállító) vonatkozik.

A termékspecifikus minőségi követelmények a MÁV-START Zrt. által rendelkezésre bocsátott vagy hivatkozott rajzokon, előírásokban, gyártmánycsoportonkénti szállítási feltételekben, vagy a szerződésekben, illetve megrendelésekben találhatóak.

A MÁV-START Zrt. beszállítói a Beszállítói Kézikönyvvel kapcsolatos kérdéseiket a beszallitoikezikonyv [kukac] mav-start [pont] hu (beszallitoikezikonyv[at]mav-start[dot]hu) e-mail címre küldhetik.

Letölthető állományok Méret Dátum
MÁV-START Zrt. - Beszállítói kézikönyv.pdf 578.17 KB 2023.07.20.