IT biztonsági audit

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. (1134 Budapest Dévai u. 23.), mint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Ajánlatkérő nevében eljáró szervezet, a mai napon (2024. június 13. napján) „IT biztonsági audit” tárgyban beszerzési eljárást indított.

A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (Műszaki leírás, Ajánlattételi lap, Ártáblázat), melyet térítésmentesen bocsát az érdeklődő gazdasági szereplők rendelkezésére.

Az ajánlati dokumentáció (Műszaki leírás, Ajánlattételi lap, Ártáblázat) Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele. 

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2024. június 20. 14:00 óra

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük érdeklődő gazdasági szereplőket, ez esetben az írásban/e-mailben a kleithal [pont] mariann [kukac] mav-szk [pont] hu (pal[dot]franciska[dot]hermina[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:

 

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

Az érdeklődő gazdasági szereplő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet a pályázati felhívásban és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban emailben legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 16:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 10:00 óráig megküldi. 

Amennyiben Ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmét a fenti határidőn túl küldi meg Ajánlatkérő részére, úgy Ajánlatkérő nem köteles a kiegészítő tájékoztatást megadni.

Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag az Ajánlatkérés dokumentumban megjelölt e-mail címre, írásban lehet benyújtani. Ajánlatkérő a feltett kérdéseket írásban, e-mail formában válaszolja meg.

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Pál Franciska Hermina
Email
pal.franciska.hermina [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
+ 36 30 463 0439
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
ajanlatkeres_it-audit.pdf 786.21 KB