MÁV Zrt. közlekedésbiztonsági projektjei elnevezésű, IKOP-2.1.0-15-2016-00019 azonosítási számú projekthez kapcsolódó PR- és tájékoztatási tevékenység ellátása

A MÁV Zrt., mint Ajánlatkérő 2017. július 3. napján a Kbt. 113. § (1) b) bekezdése alapján összefoglaló tájékoztatással meghirdette  (KBE-06099/2017) a MÁV Zrt. közlekedésbiztonsági projektjei elnevezésű, IKOP-2.1.0-15-2016-00019 azonosítási számú projekthez kapcsolódó PR- és tájékoztatási tevékenység ellátása tárgyú nemzeti, nyílt közbeszerzési eljárást.

A Közbeszerzési Dokumentumokat Ajánlatkérő a Kbt. 39. § (1) bekezdésére figyelemmel elektronikus úton, térítésmentesen, közvetlenül és teljeskörűen rendelkezésre bocsátja az eljárásban ajánlattételre felkért, valamint az összefoglaló tájékoztatás alapján az eljárás iránt előzetesen érdeklődött gazdasági szereplők számára az Ajánlatkérő honlapján

A közbeszerzési dokumentumokat legalább egy ajánlattevőnek vagy az ajánlatban megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie az ajánlattételi határidő lejártáig, továbbá a felhívásban megadott kapcsolattartási pontra (csoto [pont] emese [kukac] mav [pont] hu (csoto[dot]emese[at]mav[dot]hu)) meg kell küldenie az átvételt igazoló formanyomtatványt.

Jelen közbeszerzési eljárásban kizárólag azok a gazdasági szereplők tehetnek ajánlatot, amelyeknek az Ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte. Bármely gazdasági szereplő, amelynek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte, jogosult közösen ajánlatot tenni olyan gazdasági szereplővel is, amelynek az ajánlatkérő nem küldött eljárást megindító felhívást.

Megrendelő cég
MÁV Zrt.
Magyar szám
KBE-06099/2017
Felelős személy
Csótó Emese
Email
csoto.emese [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
06 30 624 9351
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő