Mobileszköz Menedzsment szoftver beszerzése

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. mint Lebonyolító a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság mint Ajánlatkérő megbízásából a mai napon (2024. július 08. napján) „Mobileszköz Menedzsment szoftver beszerzése” tárgyban beszerzési eljárást indított.

A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletelek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást), melyet térítésmentesen bocsát az érdeklődő gazdasági szereplők rendelkezésére.

Az ajánlati dokumentáció (Műszaki leírás, Szerződéstervezet és Nyilatkozatminták) Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele. 

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2024. július 12-én 12:00

 

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük érdeklődő gazdasági szereplőket, ez esetben az írásban/e-mailben a bereczkine [pont] szabo [pont] aniko [kukac] mav-szk [pont] hu (bereczkine[dot]szabo[dot]aniko[at]mav-szk[dot]hu) és a bartok [pont] erika [kukac] mav-szk [pont] hu (bartok[dot]erika[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:

 

 

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

Az érdeklődő gazdasági szereplő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet a pályázati felhívásban és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban emailben legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 16:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 10:00 óráig megküldi. 

Amennyiben Ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmét az ajánlattételi határidő lejártát határidőn túl küldi meg Ajánlatkérő részére, úgy Ajánlatkérő nem köteles a kiegészítő tájékoztatást megadni.

Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag az pályázati felhívás 2. pontjában megjelölt kapcsolattartó személyeknél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. Ajánlatkérő a feltett kérdéseket írásban, e-mail formában válaszolja meg.

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Bereczkiné Szabó Anikó
Email
bereczkine.szabo.aniko [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
06-30-553-2043
Bartók Erika
Email
bartok.erika [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
+36300745495
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
Ajánlati felhívás 673.6 KB