Nem várt hatósági kötelezésből vagy önellenőrzésből adódó környezetvédelmi állapot

A MÁV Zrt., mint ajánlatkérő nevében eljáró MÁV Szolgáltató Központ Zrt. (1134 Budapest, Dévai utca 23.), mint Lebonyolító által, a mai napon 2024. július 09. napján 47802024/SZK; „Nem várt hatósági kötelezésből vagy önellenőrzésből adódó környezetvédelmi állapot”.” tárgyban beszerzési eljárást indított.

 

A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

 

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást, árazatlan költségetés), melyet térítésmentesen bocsát az érdeklődő gazdasági szereplők rendelkezésére.

Az ajánlati dokumentáció (Műszaki leírás, Szerződéstervezet Nyilatkozatminták, és árazatlan költségvetés) Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele. 

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2024. augusztus 02. (péntek) 11:00 óra

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük érdeklődő gazdasági szereplőket, ez esetben az írásban/e-mailben a barta [pont] edit [pont] veronika [kukac] mav-szk [pont] hu (barta[dot]edit[dot]veronika[at]mav-szk[dot]hu)forinda [pont] dora [kukac] mav-szk [pont] hu (forinda[dot]dora[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címekre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

Az érdeklődő gazdasági szereplő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet a pályázati felhívásban és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban, emailben legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 16:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 10:00 óráig megküldi. 

Amennyiben Ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmét az ajánlattételi határidő lejártát határidőn túl küldi meg Ajánlatkérő részére, úgy Ajánlatkérő nem köteles a kiegészítő tájékoztatást megadni.

Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag az pályázati felhívás 3. pontjában megjelölt kapcsolattartó személy(ek)nél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. Ajánlatkérő a feltett kérdéseket írásban, e-mail formában válaszolja meg.

 

 

Megrendelő cég
MÁV Zrt.
Felelős személy
Barta Edit Veronika
Email
barta.edit.veronika [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
36 30 597 6075
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő