Teherbírás összemérés félmerev pályaszerkezettel rendelkező útszakaszokon

MÁV Szolgáltató Zrt. (1134 Budapest, Dévai u. 23.), mint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Ajánlatkérő nevében eljáró LebonyolítóTeherbírás összemérés félmerev pályaszerkezettel rendelkező útszakaszokon” tárgyban beszerzési eljárást indított.

Az Ajánlatkérés törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Ajánlatkérésben Dokumentációt készített, melyet térítésmentesen bocsát az érdeklődő gazdasági szereplők rendelkezésére.

Az ajánlati dokumentáció Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele.

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy az írásban/e-mailben a jamniczky [pont] daniel [kukac] mav-szk [pont] hu (suha[dot]zoltan[dot]ferenc[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:
Cég neve:
Székhelye:
Adószáma:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó telefonszáma:

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:
Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

Az érdeklődő gazdasági szereplő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet az ajánlatkérésben és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban emailben legkésőbb 2024. július 12. 12:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát legkésőbb 2024. július 15. 16:00 óráig megküldi.

Amennyiben Ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmét az ajánlattételi határidő lejártát határidőn túl küldi meg Ajánlatkérő részére, úgy Ajánlatkérő nem köteles a kiegészítő tájékoztatást megadni.

Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag az ajánlatkérésben megjelölt kapcsolattartó személynél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. Ajánlatkérő a feltett kérdéseket írásban, e-mail formában válaszolja meg.

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Suha Zoltán Ferenc
Illetékesség
MÁV SZK
Email
suha.zoltan.ferenc [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
+36302336938
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
felkeres-alairt.pdf 1.95 MB