„A MÁV VAGON Kft. Szolnok Területi Központ, Szolnok és Békéscsaba telephelyein keletkező termelési veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése. ”

A MÁV VAGON Kft. Ajánlatkérő megbízásából a lebonyolító MÁV Szolgáltató Központ Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint a mai napon (2022. augusztus 11. napján) 8874/2022/SZK és a 8/2022/VAGON sz. ÜVIG számmal „A MÁV VAGON Kft. Szolnok Területi Központ, Szolnok és Békéscsaba telephelyein keletkező termelési veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvétele, elszállítása és kezelése. ” tárgyban beszerzési eljárást indított.

 

A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást, Tételes ártáblázatot), melyet térítésmentesen bocsát az érdeklődő gazdasági szereplők rendelkezésére.

 

Az ajánlati dokumentáció (Műszaki leírás, Szerződéstervezet és Nyilatkozatminták, Tételes ártáblázat) Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele.

 

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2022. augusztus 19. (Péntek) 12:00 óra

 

 Amennyiben gazdasági szereplő érdeklődik az eljárás iránt, úgy az ügyintéző e-mail címén (barta [pont] edit [pont] veronika [kukac] mav-szk [pont] hu (barta[dot]edit[dot]veronika[at]mav-szk[dot]hu) ) kell jeleznie az eljárás iránti érdeklődését Ajánlatkérő kapcsolattartója részére.

Megküldendő információk:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve*:

Kapcsolattartó telefonszáma:

E-mail címe:

 

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

 

Az Ajánlattevő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet a pályázati felhívásban és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban a felhívás 3. pontjában megjelölt kapcsolattartási pontokon legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 16:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 10:00 óráig megküldi.

 

Amennyiben Ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmét az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 16:00 órán túl küldi meg Ajánlatkérő részére, úgy Ajánlatkérő nem köteles a kiegészítő tájékoztatást megadni.

 

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Barta Edit Veronika
Email
barta.edit.veronika [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
36 30 597 6075
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
palyazati_felhivas_honlapra_5.pdf 1.1 MB