MÁV-START Zrt. bemutatkozás

 

Cégneve: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Rövidített neve: MÁV-START Zrt.

Székhelye: 1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 54-60.

Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01-10-045551

flirt

 

A MÁV-START Zrt. a MÁV-VOLÁN-csoport vasúti személyszállítással foglalkozó leányvállalata. A 2006. október 15-i alapítást követően 2007. július 1-jétől a MÁV-START Zrt. lát el minden olyan tevékenységet, amely közvetlenül az utazóközönség kiszolgálásához és a személyszállítási szolgáltatás magasabb színvonalú biztosításához szükséges.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy korszerű, megbízható, magas színvonalú vasúti szolgáltatásokat kínáljunk utasainknak. A járműállomány korszerűsítésével, karbantartásával, a fedélzeti szolgáltatások minőségi fejlesztésével, javuló utastájékoztatással és komfortosabb utazási feltételekkel, illetve a nemzetközi szolgáltatások fejlesztésével igyekszünk versenyképes alternatívát nyújtani az elővárosi és a távolsági közlekedésben.

Több mint 12 ezer munkavállalónk – köztük személypénztárosok, a jegyvizsgálók, kocsivizsgálók, mozdonyvezetők, járműszerelők – dolgozik azon országszerte nap mint nap, hogy tovább fejlődjön a hazai vasúti személyszállítás minősége. A MÁV-START Zrt. jelenleg 3227 saját személyszállító járművet üzemeltet, amelyben megtalálhatóak a személy- és motorkocsik, valamint motorvonatok is. A járműpark átlagéletkora közel harminc év, de az elmúlt években megkezdődött járműkorszerűsítésnek köszönhetően folyamatosan csökken. Napi szinten 3300 személyvonatot közlekedtetünk.

 

A MÁV-START Zrt. közbeszerzési eljárásainak hirdetményei az Európai Unió Hivatalos Lapjában (https://ted.europa.eu/TED/main/HomePage.do?action=cl&lgId=hu), valamint a Közbeszerzési Értesítőben (https://www.kozbeszerzes.hu/ertesito/) jelennek meg. Ezekre pályázni az Elektronikus Közbeszerzési Rendszeren (https://ekr.gov.hu/portal/kezdolap) keresztül lehetséges. A közbeszerzési törvény hatálya alá nem tartozó beszerzési eljárásokat megindító pályázati felhívások a MÁV-Volán-csoport honlapján (https://www.mavcsoport.hu/) érhetők el, valamint ezen pályázatok megindításáról a MÁV Hírlevélből is lehet tájékozódni.

Kapcsolat: beszerzes3 [kukac] mav-start [pont] hu (beszerzes3[at]mav-start[dot]hu)