MÁV-HÉV Zrt. bemutatkozás

HÉV szerelvény

 

A MÁV-HÉV Zrt. a MÁV-VOLÁN-csoport leányvállalata, Európa egyik legpontosabb vasútvállalata, személyszállítási szolgáltató saját vasúti infrastruktúrával és motorvonatflottával. A vállalat és jogelődjei több mint 135 éve szolgálják ki Budapest és agglomerációja utazóközönségét öt viszonylaton (H5 Szentendre, H6 Ráckeve, H7 Csepel, H8 Gödöllő, H9 Csömör) közel 100 kilométeres vonalhálózaton. Európa egyik legpontosabb vasútvállalataként a jellegzetes zöld vonatok,  kiemelkedő pontossággal, évente 70-80 millió utast szállítanak kora hajnaltól késő estig. A vállalat önállóan látja el az üzemeltetési, forgalmi, forgalomirányítási, és pályafenntartási feladatokat, és öt járműtelepen (Szentendre, Cinkota, Csepel, Dunaharaszti, Ráckeve) végez járműfenntartási (karbantartás, javítás, felújítás) tevékenységet.

A vállalat célja, hogy modern és kapacitív elővárosi gyorsvasútként az utasok számára gyors, megbízható és biztonságos közlekedést biztosítson, gazdaságilag hatékony és energiatudatos működés mellett a XXI. századi elvárásoknak megfelelő szolgáltatási szinten. 

Beszerzési Osztály                                                                                        

A szervezeti egység célja a MÁV-HÉV Zrt. (köz)beszerzésinek és beruházásainak teljeskörű lebonyolítása és végrehajtása, a közbeszerzési-, beszerzési- továbbá a beruházási terv összeállítása, betartásának felügyelete, a hosszútávú vállalati stratégia mellett. Megrendelői szerepkörben hozzájárul a Társaság, valamint a MÁV-VOLÁN-csoport közös beszerzési, készletgazdálkodási, logisztikai, valamint központi energiagazdálkodási stratégiájának végrehajtásához.

 

Kapcsolat: beszerzes [kukac] mav-hev [pont] hu (beszerzes[at]mav-hev[dot]hu)