Cegléd bontóüzem dízelüzemű targoncák javítása

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint Ajánlatkérő a mai napon (2023. október 09. napján) „Cegléd bontóüzem dízelüzemű targoncák javítása” tárgyban beszerzési eljárást indított.

Ajánlatkérő elvárásai szerint szolgáltatás elvégzésére kérünk árajánlatot az érdeklődő gazdasági szereplőktől. Az árajánlat benyújtásához szükséges dokumentumok (Műszaki leírás, Felolvasólap, Tételes ártáblázat) a jelen hirdetmény mellékletei között letölthetők.

A MÁV csoport aktuális Általános Szerződési Feltételi az alábbi linken érhetők el: https://beszerzes.mavcsoport.hu/beszallitoinknak/aszf

Kérjük, az ajánlattétel során szíveskedjenek a Felolvasólapot, valamint a Tételes ártáblázatot kitölteni és .pdf  formátumban beküldeni.

Teljesítési határidő: megrendelés kézhezvételét követő 30 naptári nap, de legkésőbb 2023. december 15. 

Ajánlattétel módja: elektronikusan, e-mailben

Az ajánlattétel határideje: 2023. október 12. (csütörtök)  11:00 óra.

Az ajánlatokat cégszerűen aláírva, vagy legalább fokozott biztonságú elektronikus aláírással  szkennelve pdf. formátumban legyenek szívesek megküldeni az ignaczne [pont] vansz [pont] timea [kukac] mav-szk [pont] hu (ignaczne[dot]vansz[dot]timea[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címre.

Legalább fokozott biztonságú az elektronikus aláírás, ha az alábbi követelmények mindegyikének megfelel:

a) kizárólag az aláíróhoz köthető;

b) alkalmas az aláíró azonosítására;

c) olyan, elektronikus aláírás létrehozásához használt adatok felhasználásával hozzák létre, amelyeket az aláíró nagy megbízhatósággal kizárólag saját maga használhat;

d) olyan módon kapcsolódik azokhoz az adatokhoz, amelyeket aláírtak vele, hogy az adatok minden későbbi változása nyomon követhető. 

Ajánlattevőnek a Felolvasólapon targoncatípusonként és egyösszegben is meg kell adnia forintban kifejezett, Nettó ajánlati árat a megfelelő mértékegység szerint. A Felolvasólapon feltüntetett ajánlati áraknak meg kell egyeznie a Tételes ártáblázatban szereplő nettó ajánlati árakkal.

Felhívjuk Ajánlattevők figyelmét, hogy a Tételes ártáblázat sorai nem módosíthatók! A Tételes ártáblázat automatikus képletezést tartalmaz. Kérjük a kék színnel jelölt cellákat szíveskedjenek tölteni.

Ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy az ajánlati árnak tartalmaznia kell minden a javítási munkák során felmerülő költséget! 

Az árajánlatokat pozitív egész számban, nettó HUF pénznemben kérjük megadni!

Jelen ajánlatkérés nem jelent Ajánlatkérő részéről megrendelési kötelezettséget. Ajánlatkérő bármikor dönthet úgy, hogy ajánlatkérését visszavonja, illetve az ajánlatkérést követően nem küld megrendelést. Ajánlatkérő a döntését külön indokolni nem köteles. Az ajánlatkérés visszavonásából, eredménytelenné nyilvánításából, illetve a megrendelés elmaradásából eredő károkért Ajánlatkérő semmilyen felelősséget nem vállal.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a számlakifizetés esedékessége a benyújtott számla kézhezvételét követő 30. naptári nap. 

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. esetében kizárólag elektronikus számla benyújtása fogadható el, az eszamla [kukac] mav [pont] hu (eszamla[at]mav[dot]hu) e-mail címen.

Az elektronikus számlának meg kell felelnie az Áfa tv. 175. §-ában, továbbá az 1. számú mellékletében meghatározott követelményeknek.

Ajánlatkérő az árajánlatkérés eredményét illető döntést követően szolgáltatás megrendelésről Egyedi szerződéses megállapodást küld ki.

Tekintettel a 2016/679 EU rendelet és a 2011. évi CXII. törvény  vonatkozó előírásaira a megküldésre kerülő személyes adatok kezelésére vonatkozóan a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. adatkezelési 

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Ignáczné Vansz Tímea
Email
ignaczne.vansz.timea [kukac] mav-szk.hu
Telefon
06-30-362-2770
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
Felolvasólap 149 KB
Műszaki leírás 192.86 KB
Tételes ártáblázat 14.63 KB