UTGAR (ÚtGarancia Kezelési Rendszer) üzemeltetés támogatása - INDIKATÍV

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt. „UTGAR (ÚtGarancia Kezelési Rendszer) üzemeltetés támogatása” tárgyban beszerzést kíván lefolytatni, melyhez kapcsolódóan kérem szíveskedjen indikatív ajánlatot adni a műszaki leírásban foglalt követelményeknek megfelelően. Az indikatív ajánlat a pályáztatás előkészítő szakaszában piacfelméréshez és a tervezett eljárás becsült értékének meghatározásához szükséges. Jelen piacfelmérési indikatív ajánlatkérés, illetőleg az arra történő ajánlat benyújtása nem jelent semminemű kötelezettségvállalást a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. részéről, az hivatalosan nem tekinthető árajánlatkérésnek, jogi kötőerővel nem bír.

Kérjük, hogy az indikatív ajánlatot részemre a damu [pont] adam [pont] maximilian [kukac] mav-szk [pont] hu (damu[dot]adam[dot]maximilian[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címre elektronikusan 2024. június 28. 12:00 óráig szíveskedjenek benyújtani.

Az ajánlat tartalmazza az ajánlatadó főbb adatait: társaság neve, székhelye, adószáma. Az indikatív ajánlaton kérem szíveskedjenek feltüntetni: „UTGAR (ÚtGarancia Kezelési Rendszer) üzemeltetés támogatása”.

Egy havi díjat és az opciós részhez egy óra díjat várunk vissza árajánlatként.

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Damu Ádám Maximilián
Illetékesség
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Email
damu.adam.maximilian [kukac] mav-szk.hu
Telefon
+3630 145 0451
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő