Pályavasúti Területi Igazgatóság Debrecen területén útátjárók és a hozzá csatlakozó útszakaszok aszfaltburkolatának javítása

Az ajánlattétel határideje:

2017. június 22. 10:00 óra

A határidőn túl ajánlatok benyújtására nincs lehetőség!

Felhívjuk Ajánlattevő figyelmét, hogy az eljárásban kizárólag a megjelölt elektronikus rendszerben, a Electool Fluenta Sourcing felületén van lehetőség az ajánlat benyújtására. Az eljáráshoz kapcsolódó valamennyi dokumentum, irat kizárólag ezen a felületen érthető el. 

Az ajánlatot és a csatolandó igazolásokat, nyilatkozatokat kitöltve és cégszerűen aláírva, digitalizálva az Electool oldalára (https://electool.com/sourcingtool/) kell feltölteni.

Az eljárással kapcsolatos kérdések feltevése, információ kérése 2017. június hó 19 nap 10:00-ig kizárólag írásban a www.electool.hu felületen keresztül tehető. Az eljárásban beérkezett kérdések és észrevételek megválaszolása elektronikus úton, szintén az Electool rendszerén keresztül történik.

Az eljárásban való részvételhez, amennyiben Ajánlattevő az Electool rendszerében még nem regisztrált, külön regisztráció szükséges. Érdeklődő Ajánlattevő az alábbi e-mail címre legkésőbb 2017. június 20 -án 10 óra 00 percig küldjék meg a regisztrációs adataikat vagy jelezzék részvételi szándékukat, hogy az eljárás résztvevőihez hozzá tudjuk rendelni: belkais-huszar [pont] veronika [kukac] gmail [pont] com (belkais-huszar[dot]veronika[at]gmail[dot]com).

Ajánlattevőnek 2017. június 20-án 12 óráig van lehetősége arra, hogy jelezze, ha a meghívót vagy a rendszerben történő regisztrációra történő felkérést nem kapta meg. Amennyiben Ajánlatkérő ajánlattevőt az eljárásra meghívta és a meghatározott határidőig ajánlattevő nem jelzi, hogy a meghívót nem kapta meg, nem áll módunkban az ajánlat feltöltésével kapcsolatos kifogásokat elfogadni.

A regisztráció, valamint azt követően az eljárásban való részvételre feljogosító meghívás időt vesz igénybe, így amennyiben részvételi, regisztrációs szándékukat az előzőekben megadott határidőt követően jelzik, ajánlatkérő nem tudja garantálni az eljárásban való részvétel lehetőségét.

Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a regisztrációt követően Ajánlattevő csak úgy vehet részt az eljárásban, ha Ajánlatkérő a konkrét eljárásra meghívót küld.

Megrendelő cég
MÁV Zrt.
Magyar szám
21280/2017/MÁV
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő