Budapest-Ferencváros Keleti rendező területén található 35. számú 35 méteres fényvető torony statikai vizsgálata és szükséges rekonstrukciós munkálatainak meghatározása

-       A hatályos jogszabályokban, szabványokban, előírásokban foglaltaknak megfelelően statikai vizsgálat elvégzése (műszeres úton és szemrevételezéses módszerrel).

-       A statikai vizsgálat eredményeiről jegyzőkönyv készítése és átadása elektronikus és papír formátumban, 1-1 példányban az Energiaellátási Főnökség részére.

-       Javaslat tételi dokumentáció készítése, melyben tételesen feltüntetésre kerülnek a statikai vizsgálat során feltárt hibák, hiányosságok megszűntetéséhez szükséges elvégzendő feladatok, rekonstrukciós munkálatok. A dokumentáció átadása szintén elektronikus és papír formátumban, 1-1 példányban az Energiaellátási Főnökség részére.

A bejárás tervezett időpontja : 2017. 10.03. Kedd 09:00, a bejárás tervezett időpontja előtt kell jelezni e-mailben és telefonon a felelős személy (kapcsolattartó) részére.

Jelentkezési határidő: 2017.09.29. 12:00

Megrendelő cég
MÁV Zrt.
Felelős személy
Gáspár Csaba Dániel
Illetékesség
Pályavasúti területi Igazgatóság, Budapest
Email
gaspar.csaba.daniel [kukac] mav.hu
Mobiltelefon
06-30-535-3299
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő