Budapest, Keleti pu. WC mosó és karbantartó helyiség átalakítása – kivitelezés

Az Ajánlatkérő által készített Pályázati dokumentáció (beleértve a szerződéstervezetet, műszaki leírást/tétellistát) Ajánlattevő részére történő rendelkezésre bocsátásának feltétele az Ajánlattevő által kitöltött és aláírt titoktartási nyilatkozat Ajánlatkérő számára történő megküldése a nemeth-gordos [pont] melinda [kukac] mav-start [pont] hu (nemeth-gordos[dot]melinda[at]mav-start[dot]hu) e-mail címre. 

 

Ajánlatkérő a Pályázati dokumentációt térítésmentesen bocsátja az Ajánlattevők részére. Az ajánlati dokumentáció Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele. Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2017. december 8. 10.00 óra. Az ajánlati dokumentáció – előzetes telefonos egyeztetés után – átvehető személyesen vagy meghatalmazott útján, a MÁV-START Zrt. címén (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. 263. szoba), munkanapokon 9.00-14.00 óráig (2017. december 8. 10.00 óráig). Ajánlatkérő az 1. pontban megjelölt kapcsolattartóhoz írásban beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

 

             Az Ajánlatkérő felhívja az érdeklődő gazdasági szereplők figyelmét, hogy a helyszíni bejáráson lehetőségük van a teljesítés helyének és körülményeinek megtekintésére. A helyszíni bejárás időpontja: 2017. november 24. 11.00 óra.

             A helyszíni bejáráshoz az érdeklődő gazdasági szereplők a bejáráson részt vevők nevét legkésőbb a helyszíni bejárás időpontját megelőző 2 munkanappal korábban kötelesek megadni a pályázati felhívás 1. pontjában megadott kapcsolattartó részére írásban megküldve.

Megrendelő cég
MÁV-START Zrt.
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő