56595/2017/START - IC+ 70 sorozatgyártás projekt – Utastéri légcsatorna burkolatok beszerzése többcélú teres kocsikhoz

A Közbeszerzési Dokumentumokat Ajánlatkérő az ajánlati felhívás közzétételének időpontjától, korlátlanul, az ajánlati felhívás I.3) pontjában megadott http://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/folyamatban honlapon, elektronikus úton, térítésmentesen teszi hozzáférhetővé a gazdasági szereplők számára az alábbi kiegészítéssel.

Ajánlatkérő a Közbeszerzési Dokumentumok részét képező műszaki leírást részletesen (jellegrajzok, műszaki adatok, műszaki rajzok stb.) a Kbt. 39. § (2) bekezdés d) pontja figyelembe vételével a gazdasági szereplő kifejezett kérésére, titoktartási nyilatkozat kitöltését, cégszerű aláírását és Ajánlatkérő részére történő átadását/megküldését követően, elektronikus adathordozón bocsátja rendelkezésre.

A titoktartási nyilatkozat (Közbeszerzési Dokumentumok 15. számú melléklet) átadásának/megküldésének paraméterei:

  1. átvétel MÁV-START Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. 129. szoba) – munkanapokon 9.00-14.00 óráig, vagy
  2. megküldés a horvath [pont] csaba [pont] miklos [kukac] mav-start [pont] hu (raab[dot]matyas[at]mav-start[dot]hu) e-mail címre.

Az elektronikus adathordozó átadásának paraméterei:

MÁV-START Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. 129. szoba) – munkanapokon 9.00-14.00 óráig

A Közbeszerzési Dokumentumokat ajánlatonként legalább egy Ajánlattevőnek, vagy az ajánlatában megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie az ajánlattételi határidő lejártáig.

A Közbeszerzési Dokumentumok „elérése” alatt Ajánlatkérő az erre a célra rendszeresített regisztrációs adatlap kitöltését valamint annak az Ajánlatkérő kapcsolattartója részére történő megküldését, valamint Ajánlatkérő általi visszaigazolását érti, vagy regisztrációs adatlap megküldés és ajánlatkérői visszaigazolás hiányában Ajánlattevőnek csatolnia kell egy cégszerűen aláírt nyilatkozatot ajánlatához, amelyben rögzíti, hogy a közbeszerzési dokumentumokat (fentiekben felsoroltak szerint) az ajánlattételi határidő lejárta előtt elérte, azok letöltéséről gondoskodott.

Megrendelő cég
MÁV-START Zrt.
Magyar szám
KÉ-2220/2018
EU szám
2018/S 030-066208
Felelős személy
Raáb Mátyás
Email
raab.matyas [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
+ 36 30/76-86-296
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő