Miskolc, Villanymozdony javító műhely bővítésének tervezési szolgáltatás megrendelése, valamint a szükséges hatósági engedélyek megszerzése

Ajánlatkérő felhívja a gazdasági szereplők figyelmét, hogy az ajánlattételi határidő lejártáig írásban beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt. Kérjük Ajánlattevőket, hogy az Ajánlatkérő részére írásban/e-mailben (muskovits [pont] nikoletta [kukac] mav-start [pont] hu (muskovits[dot]nikoletta[at]mav-start[dot]hu)) megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

  • Cég neve, székhelye:

  • Kapcsolattartó neve:

  • Elérhetősége (telefonszám/fax/e-mail cím):

     

    Továbbá, Ajánlatkérő felhívja az érdeklődő gazdasági szereplők figyelmét, hogy helyszíni bejáráson lehetőségük van a teljesítés helyének és körülményeinek megtekintésére, de konzultáció nem történik.

    A helyszíni bejáráson való részvétel nem feltétele a pályázatban történő részvételnek.

    A helyszíni bejárással kapcsolatos információk:

    Bejárás helyszíne: 3529 Miskolc, Kinizsi Pál utca 21., 6434/35 hrsz.

    Időpontja: 2019. január 11. 11:00 óra

    Amennyiben nem érkezik jelentkezés a helyszíni bejárásra, az nem kerül megtartásra!

     

    A helyszíni bejárásra történő bejelentkezés az érdeklődő gazdasági szereplők részéről elengedhetetlen, ezért kérjük Önöket, hogy részvételi szándékukat a muskovits [pont] nikoletta [kukac] mav-start [pont] hu (muskovits[dot]nikoletta[at]mav-start[dot]hu) e-mail címre jelezzék a helyszíni bejárás kapcsán megjelölt időpont előtt minimum 2 munkanappal, 12:00 óráig, az alábbi adatok megadásával:

  • az érdeklődő gazdasági szereplő neve, székhelye,

  • a helyszíni bejáráson résztvevő neve, telefonszáma.

     

    Ajánlattevők az ajánlatuk összeállításának érdekében írásban kérdéseket tehetnek fel Ajánlatkérő felé (e-mailben) az ajánlattételi határidő lejártának napját megelőző 6. munkanapig (2019. január 14., 15:00 óra), mely kérdésekre Ajánlatkérő legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártának napját megelőző 2. munkanapig megküldi válaszait.

    Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag a Pályázati felhívás 1. pontjában megjelölt kapcsolattartó személynél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. (Felmerülő kérdéseiket szerkeszthető formátumban is kérjük, legyenek szívesek megküldeni.)

     

Megrendelő cég
MÁV-START Zrt.
Felelős személy
Muskovits Nikoletta
Email
muskovits.nikoletta [kukac] mav-start.hu
Telefon
+36302592147
Fax
+3615111891
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő