Irodai és adatközponti klímaberendezések karbantartása és eseti javítása

Tisztelt Érdeklődő Gazdasági Szereplő!

 

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt.  (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.), mint Ajánlatkérő, a mai napon (2019. május 10. napján) 3460/2019/SZK számmal „Irodai és adatközponti klímaberendezések karbantartása és eseti javítása” tárgyban beszerzési eljárást indított.

 

A pályázati felhívás törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

 

Ajánlatkérő a tárgyi Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, mely magába foglalja a műszaki leírást, nyilatkozatmintákat), melyet térítésmentesen bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére.

 

Az ajánlati dokumentáció Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele.

 

Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2019. május 17. 11:00 óra

 

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

 

Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben a forinda [pont] dora [kukac] mav-szk [pont] hu (forinda[dot]dora[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

 

Cég neve:

 

Székhelye:

 

Adószáma:

 

Kapcsolattartó neve:

 

Kapcsolattartó telefonszáma:

 

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:

 

Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!

 

Ajánlattevők az alapajánlat összeállításának érdekében írásban kérdéseket tehetnek fel Ajánlatkérő felé (e-mailben az 1. pontban jelzett kapcsolattartó felé) 2019. május 15. napjáig, amely kérdésekre Ajánlatkérő 2019. május 16. napjáig megküldi válaszait.

 

Az előzőekben megjelölt határidőn túl, vagy egyéb módon érkezett kérdések, vagy a Pályázat tárgyától eltérő kérdések megválaszolásától Ajánlatkérő indoklás nélkül eltekinthet.

 

Az eljárással kapcsolatos minden információkérést kizárólag az 1. pontban megjelölt kapcsolattartó személynél, írásban, e-mail útján lehet benyújtani. Ajánlatkérő a feltett kérdéseket írásban, e-mail formában válaszolja meg.

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Forinda Dóra
Email
forinda.dora [kukac] mav-szk.hu
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
palyazati_felhivas_karbantartas.pdf 15.79 MB