Pályázati felhívás 14304/2019/SZK Linóleum csere nagy kopásállóságú elemes padlóburkolatra a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Baross Gábor Oktatási Központ pécsi oktatási épületében

Tisztelt Érdekelt Gazdasági Szereplő!

Ajánlatkérő a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Humán Üzletág Baross Gábor Oktatási Központ Pécs Területi oktatási egység épületében lévő linóleumos burkolatú tantermek padlóburkolat csere munkáinak elvégzésére kér ajánlatot.

Ajánlatkérő jelen Pályázatban Dokumentációt készített (beleértve a szerződéstervezetet, nyilatkozatmintákat, műszaki leírást), melyet térítésmentesen bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére.

A formanyomtatványok Ajánlatkérő tartalmi elvárásait rögzítik, azok formájának alkalmazása nem kötelező. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a formanyomtatványokért valamint azok használatáért az Ajánlatkérő felelősséget nem vállal, azaz Ajánlattevők a formanyomtatványokat saját felelősségükre alkalmazhatják.

Ajánlatkérő az ajánlattétel elősegítése érdekében helyszíni bejárást tart az Ajánlattevők részére. A helyszíni bejárás időpontja: 2019. október 31. 09:00 órától A bejáráson való részvétel nem kötelező!

Az ajánlati dokumentáció Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele. Az ajánlati dokumentáció beszerzésének határideje: 2019. november 07. 10:00 óra.

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.

Kérjük Ajánlattevőket, ez esetben az írásban/e-mailben a kovacsne [pont] sebok [pont] zsuzsanna [kukac] mavszk [pont] hu (kovacsne[dot]sebok[dot]zsuzsanna[at]mavszk[dot]hu) e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó telefonszáma:

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Kovácsné Sebők Zsuzsanna
Email
kovacsne.sebok.zsuzsanna [kukac] mav-szk.hu
Telefon
06-1-511-3885
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő