Váltójelző világításának helyreállítása Budapest Ferencváros Nyugati rendező és Gubacs rendező váltókörzetekben

A nevezett terület váltókörzeteiben lévő váltóvilágítás 2009. évben volt helyreállítva.

Az elmúlt években a világítás oly mértékben leromlott (kábelhibák, fényforráshibák, egyéb villamos szerelvény hibák) hogy az újbóli helyreállítás szükségessé vált.

 

A világítási áramkör jellemzői:

A tápoldalon 230/24 V-os biztonsági transzformátor alkalmazásával a váltókörzetben 24 V-os feszültségszintű világítási hálózat van kiépítve. A biztonsági transzformátor rendelkezik primer és szekunder oldali áramköri biztosítóval. A körzetben a kitérőkhöz tartozó váltójelzők világítása jellemzően felfűzött kábelhálózattal van megoldva. A kitérőknél a kábelek fogadása CSP típusú műanyag tokozottakban történik, tömszelencén keresztüli kábelbevezetéssel, sorkapcsos (fővezetéki elágazó sorkapcsos) kábelcsatlakozással. A CSP tokozottakból MT kábeles csatlakozással van megoldva a kitérő állását jelző berendezésben lévő fényforrás áramellátása. A kábel tömszelencés csatlakozással, és gégecsöves kábelvédelemmel van ellátva. Az alkalmazott tömszelence a kábelvédő gégecső csatlakozását is biztosítja, rögzíti annak végét. A kitérő állását jelző berendezésben bakelitlapon van elhelyezve a fényforrás bajonettzáras foglalata, a hozzá tartozó fényforrással.

 

A részletes műszaki tartalom a jelentkezési határidő lejárta után kiküldésre kerül a jelentkezők részére.

 

A bejárás tervezett időpontja : 2020. január 16. csütörtök. Találkozás 9:00 . A bejáráson való részvételi szándékot a bejárás tervezett időpontja előtt kell jelezni e-mailben a felelős személy (kapcsolattartó) részére legkésőbb 2020. január 15-ig.

 

Megrendelő cég
MÁV Zrt.
Felelős személy
Müller Csaba Gábor
Email
muller.csaba.gabor [kukac] mav.hu
Mobiltelefon
06-30-830-5934
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő