Esetenkénti fuvarozási feladat teljesítése 24 tonna teherbírású nyerges vontatóval MÁV Szolgáltató Központ Zrt részére

Tisztelt Gazdasági szereplők!

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt., mint AjánlatkérőEsetenkénti fuvarozási feladat teljesítése 24 tonna teherbírású nyerges vontatóval MÁV Szolgáltató Központ Zrt részéretárgyban Pályázati Dokumentációt készített, melyet térítésmentesen, írásban (e-mailen) beérkező kérésre, elektronikus úton bocsát az Ajánlattevők rendelkezésére.

 

FONTOS! A teljes körű Dokumentáció (beleértve a szerződéstervezetet, műszaki leírást, nyilatkozatmintákat) Ajánlatkérő a pályázati felhívás 3. pontjában megjelölt kapcsolattartójától a csaki [pont] judit [kukac] mav-szk [pont] hu (csaki[dot]judit[at]mav-szk[dot]hu) címen kérhető.

 

A megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

  • Cég neve:
  • Székhelye:
  • Adószáma:
  • Kapcsolattartó neve:
  • Kapcsolattartó telefonszáma:

 

Tárgyi beszerzési eljárásban az ajánlatok benyújtásának határideje: 2020.01.27. 10:00 óra.

Az Ajánlattevő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet a pályázati felhívásban és dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban a felhívás 3. pontjában megjelölt kapcsolattartási pontokon legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanapig, melyre Ajánlatkérő válaszát legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 10:00 óráig megküldi.

Amennyiben Ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmét az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanapon túl küldi meg Ajánlatkérő részére, úgy Ajánlatkérő nem köteles a kiegészítő tájékoztatást megadni.

 

  Kérjük pályázatuk benyújtása során a fentieket legyenek kedvesek figyelembe venni!

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
dr. Csáki Judit
Illetékesség
Közbeszerzési referens
Email
csaki.judit [kukac] mav-szk.hu
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
palyazati_felhivas_fuvarozas.pdf 1.28 MB