Szállítói regisztráció

Miért hasznos a szállítói regisztráció

A szállítói regisztráció a MÁV-VOLÁN-Csoport leendő és jelenlegi szállítói számára egyrészt a MÁV-VOLÁN-Csoport Szállítói Minősítési Rendszeréhez történő biztonságos hozzáférést, továbbá pedig a MÁV-VOLÁN-Csoport által kezdeményezett elektronikus tendereken / a pályázatokon való részvételt, és árlejtésre való meghívás lehetőségét biztosítja.


Tudnivalók a szállítói regisztrációról

Amennyiben az Ön társasága még nem rendelkezik Ariba Network vállalati / felhasználói fiókkal a MÁV-VOLÁN-Csoportnál, mint ajánlatkérőnél, a regisztrációs folyamat első lépéseként Szállítói regisztráció igénylési űrlap kitöltését kéri a rendszer. Az űrlap kitöltése után a rendszerüzenetekből értesül a következő teendőkről. 
 

Szállítói regisztráció igénylés


 

Amennyiben az Ön társasága már rendelkezik Ariba Network vállalati / felhasználói fiókkal a MÁV-csoportnál, és kitöltötte a MÁV-csoport Szállítói regisztrációs kérdőívét, akkor az alábbi gombon éri el az Ariba Network rendszerét, ahol ajánlatokat tehet.

Ajánlattétel


 

Amennyiben az Ön cége szeretne a MÁV-VOLÁN-Csoport előminősített partnerévé válni, úgy ezt az alábbi e-mail címen kezdeményezheti, illetve esetleges kérdéseivel is ide fordulhat: szallitoiminosites [kukac] mav [pont] hu (szallitoiminosites[at]mav[dot]hu).


A szállítói regisztrációs segédlet