a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére irattári dobozok tárolása

A MÁV Szolgáltató Központ Zrt., mint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Ajánlatkérő nevében eljáró Lebonyolító „a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére irattári dobozok tárolása” tárgyban beszerzési eljárást indított.

Az Ajánlatkérés törzsszövege (mellékletek nélkül) a honlapon elérhető minden érdeklődő gazdasági szereplő részére.

Ajánlatkérő a tárgyi Ajánlatkérésben Dokumentációt készített (ajánlattételi lap, műszaki leírás, szerződéstervezet, kapcsolattartó elérhetősége), melyet térítésmentesen bocsát az érdeklődő gazdasági szereplők rendelkezésére.

Az ajánlati dokumentáció (ajánlattételi lap, műszaki leírás, szerződéstervezet, kapcsolattartó elérhetősége) Ajánlatkérőtől való átvétele az eljárásban való részvétel feltétele.

Ajánlatkérő írásban (e-mailen) beérkező kérésre elektronikus úton megküldi a dokumentációt.
Kérjük érdeklődő gazdasági szereplőket, ez esetben az írásban/e-mailben a szabolcs [pont] andras [kukac] mav-szk [pont] hu (szabolcs[dot]andras[at]mav-szk[dot]hu) és a jamniczky [pont] daniel [kukac] mav-szk [pont] hu (jamniczky[dot]daniel[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:
Cég neve:
Székhelye:
Adószáma:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó telefonszáma:

Konzultáció, kiegészítő tájékoztatás kérése:
Az Ajánlatkérő kéri az érdeklődő gazdasági szereplőket, hogy kérdéseiket szerkeszthető formátumban is legyenek szívesek megküldeni!
Az Ajánlattevő - az ajánlattétellel összefüggésben, a megfelelő ajánlattétel érdekében - kiegészítő tájékoztatást/felvilágosítást kérhet az Ajánlatkérésben és a mellékelt dokumentumokban foglaltakkal kapcsolatban a szabolcs [pont] andras [kukac] mav-szk [pont] hu (szabolcs[dot]andras[at]mav-szk[dot]hu) e-mail címen legkésőbb az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 12:00 óráig, melyre Ajánlatkérő válaszát legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző munkanap 16:00 óráig megküldi.

Amennyiben Ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás iránti kérelmét az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 2. munkanap 12:00 órán túl küldi meg Ajánlatkérő részére, úgy Ajánlatkérő nem köteles a kiegészítő tájékoztatást megadni.

Az eljárás lezárásáig minden, az eljárással összefüggő kapcsolattartásra kizárólag írásban (e-mail útján) kerülhet sor. Az Ajánlatkérő visszautasít minden személyes vagy nem dokumentálható kapcsolattartási formát.

Megrendelő cég
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Felelős személy
Szabolcs András (Szk)
Illetékesség
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
Email
szabolcs.andras [kukac] mav-szk.hu
Telefon
+36 (30) 720-8277
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
ajanlatkeres_irattar.pdf 498.26 KB