ELEKTRA1 és ELEKTRA2 rendszerű elektronikus állomási biztosítóberendezések, EBO alapú kezelőfelület és távvezérlő rendszerek és ezek részegységeinek javítása, a javíthatatlanná vált alkatrészek azonos alkatrésszel való pótlása (cserealkatrész biztosítása)

A MÁV Zrt., mint ajánlatkérő Kbt. Második rész 85. § (1) bekezdés, valamint a 307/2015 Korm. rendelet 2.§ (1) bekezdés c) pontja szerinti eljárást indít (eljárási azonosító szám: KÉ 19061/2017) az „ELEKTRA1 és ELEKTRA2 rendszerű elektronikus állomási biztosítóberendezések, EBO alapú kezelőfelület és távvezérlő rendszerek és ezek részegységeinek javítása, a javíthatatlanná vált alkatrészek azonos alkatrésszel való pótlása (cserealkatrész biztosítása), a hibaelhárítási és karbantartási munka telefonos és helyszíni támogatása, és meghatározott részegységek karbantartása” tárgyú uniós eljárásrendű,  szolgáltatás megrendelés megvalósítására irányuló tárgyalásos közbeszerzési eljárásban.

A Közbeszerzési Dokumentumokat Ajánlatkérő a Kbt. 39. § (1) bekezdésére figyelemmel elektronikus úton térítésmentesen, teljeskörűen rendelkezésre bocsátja az Ajánlatkérő honlapján. A közbeszerzési dokumentumokat részvételi jelentkezésenként legalább egy részvételre jelentkezőnek vagy a részvételi jelentkezésben megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie a részvételi határidő lejártáig, továbbá a részvételi felhívásban megadott kapcsolattartási pontra (varadi [pont] zsanett [kukac] mav [pont] hu (varadi[dot]zsanett[at]mav[dot]hu)) meg kell küldenie a dokumentumok átvételét igazoló formanyomtatványt.

Megrendelő cég
MÁV Zrt.
Magyar szám
KÉ 19061/2017
EU szám
17-738961-001
Felelős személy
dr. Váradi Zsanett
Email
varadi.zsanett [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
+36-30/827-3975
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő