Terep-és rézsűrendezés keretszerződés

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

„Terep-és rézsűrendezés keretszerződés”







tárgyában nemzeti eljárásrend keretében indított







nyílt közbeszerzési eljáráshoz

Ajánlattételi határidő: 2018.01.26. 11:00 óra 

Ajánlatkérő felhívja a Gazdasági Szereplők figyelmét, hogy jelen eljárást a Kbt. 113.§ (1) - (4) bekezdése alapján folytatja le. A Kbt. 113.§ (2) bekezdése  alapján az összefoglaló tájékoztatás közzétételével indult eljárásban az ajánlatkérő köteles legalább három - a Közbeszerzési Hatóság felé előzetesen megjelölt - gazdasági szereplőnek megküldeni az eljárást megindító felhívást, valamint rajtuk kívül mindazoknak a gazdasági szereplőknek is, akik az ajánlatkérőnél a Közbeszerzési Hatóság honlapján közzétett, összefoglaló tájékoztatásban meghatározott időpontig az eljárás iránt érdeklődésüket jelezték. Az eljárásban kizárólag azok a gazdasági szereplők nyújthatnak be ajánlatot, amelyenek az Ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte. Bármely gazdasági szereplő, amelynek  az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte, jogosult közösen ajánlatot tenni olyan gazdasági szereplővel is, amelynek Ajánlatkérő nem küldött eljárást megindító felhívást.

A Közbeszerzési Dokumentumokat Ajánlatkérő a Kbt. 39. §(1) bekezdése alapján elektronikus úton, korlátlanul és teljeskörűen, térítésmentesen hozzáférhetővé teszi ajánlattevők számára az Ajánlatkérő honlapján: www.mavcsoport.hu

Ajánlatkérő a Kbt.57.§(2) bekezdése szerint előírja, hogy közbeszerzési dokumentumokat az ajánlattevőnek elektronikus úton el kell érnie az ajánlattételi határidő lejártáig. A Közbeszerzési Dokumentumok „elérése” alatt Ajánlatkérő az erre a célra rendszeresített regisztrációs adatlap kitöltését, az ajánlatkérő kapcsolattartója részére történő megküldését és annak a kapcsolattartó általi visszaigazolását érti.

KÉRJÜK, A KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK LETÖLTÉSÉT KÖVETŐEN A REGISZTRÁCIÓS ADATLAPOT HALADÉKTALANUL KITÖLTVE, CÉGSZERŰEN ALÁÍRVA MEGKÜLDENI AZ +36 15117526-ES FAXSZÁMRA, VAGY a kis [pont] olivia [kukac] mav [pont] hu (kis[dot]olivia[at]mav[dot]hu) E-MAIL CÍMRE!

 

Megrendelő cég
MÁV Zrt.
Felelős személy
dr.Kis Olívia
Email
kis.olivia [kukac] mav.hu
Mobiltelefon
06308332159
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő