A MÁV-START Zrt. gépészeti telephelyek csarnok épületeinek tisztasági festése, vakolat felújítása (Debrecen, Győr, Istvántelek, Nagykanizsa, Szeged, Záhony)

 

Ajánlatkérő helyszíni bejárást tart az 1-6. részajánlatok tekintetében ahol a helyszíni bejáráson lehetőség van a teljesítés helyének és körülményeinek megtekintésére, de konzultáció nem történik.

A helyszíni bejárásra történő bejelentkezés az Érdeklődő Gazdasági Szereplő részéről elengedhetetlen, ezért kérjük Önöket hogy részvételi szándékukat legkésőbb 2018. május 14. 13 óráig legyenek szívesek jelezni az adamenko [pont] izabella [kukac] mav-start [pont] hu (adamenko[dot]izabella[at]mav-start[dot]hu) e-mail címre az alábbi adatok megadásával:

Érdeklődő Gazdasági Szereplő neve, székhelye:

Helyszíni bejáráson résztvevő neve, telefonszáma:

 

A helyszíni bejárás pontos időpontját, helyszíneit a csatolt Pályázati felhívás 21.3 „Helyszíni bejárás, konzultáció” pontja tartalmazza!

 

A nyilatkozatminták átvétele személyesen vagy meghatalmazott útján vagy írásban beérkező kérésre elektronikus úton történő megküldés alapján lehetséges.

Kérjük Ajánlattevőket, hogy az írásban/e-mailben az adamenko [pont] izabella [kukac] mav-start [pont] hu (adamenko[dot]izabella[at]mav-start[dot]hu) e-mail címre megküldött kérelemben az alábbi adatokat legyenek szívesek megjelölni:

Cég neve:

Székhelye:

Adószáma:

Kapcsolattartó neve:

Elérhetősége (telefonszám/fax/e-mail cím):

 

Megrendelő cég
MÁV-START Zrt.
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő
Csatolmány Méret
palyazati_felhivas_88.pdf 499.42 KB
kiegeszito_tajekoztatas_34.pdf 223.46 KB