Eger rendező pu. biztonsági kapu telepítés

A MÁV Zrt., mint ajánlatkérő 2017.04. 25-én a Kbt. 113.§ (1) bekezdése alapján összefoglaló tájékoztatással meghirdette (eljárási azonosító szám: KBE-03739/2017) az „Eger rendező pu. biztonsági kapu telepítés” tárgyú nemzeti eljárásrendű építési beruházás megvalósítására irányuló nyílt közbeszerzési eljárást.

A Közbeszerzési Dokumentumokat Ajánlatkérő a Kbt. 114. § (3) bekezdése, a Kbt. 39. § (1) bekezdésére figyelemmel elektronikus úton térítésmentesen, teljeskörűen rendelkezésre bocsátja az eljárásban ajánlattételre felkért, valamint az összefoglaló tájékoztatás alapján az eljárás iránt előzetesen érdeklődött gazdasági szereplők számára az Ajánlatkérő honlapján. A közbeszerzési dokumentumokat ajánlatonként legalább egy ajánlattevőnek vagy az ajánlatban megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie az ajánlattételi határidő lejártáig, továbbá az ajánlati felhívásban megadott kapcsolattartási pontra (varadi [pont] zsanett [kukac] mav [pont] hu (varadi[dot]zsanett[at]mav[dot]hu)) meg kell küldenie a dokumentumok átvételét igazoló formanyomtatványt.

Jelen közbeszerzési eljárásban kizárólag azok a gazdasági szereplők tehetnek ajánlatot, amelyeknek az Ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte. Bármely gazdasági szereplő, amelynek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte, jogosult közösen ajánlatot tenni olyan gazdasági szereplővel is, amelynek az ajánlatkérő nem küldött eljárást megindító felhívást.

Megrendelő cég
MÁV Zrt.
Felelős személy
dr. Váradi Zsanett
Email
varadi.zsanett [kukac] mav-szk.hu
Mobiltelefon
+36-30/827-3975
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő