Szombathely JBI Celldömölk „B” típusú teherkocsi javító telephely fűtéskorszerűsítési kivitelezési munkái

Felhívjuk Tisztelt Gazdasági Szereplők figyelmét, hogy az eljárásban kizárólag azok a gazdasági szereplők tehetnek ajánlatot, illetve nyújthatnak be részvételre jelentkezést, amelyeknek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte.

Bármely gazdasági szereplő, amelynek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte, jogosult közösen ajánlatot tenni, illetve közösen részvételi jelentkezést benyújtani olyan gazdasági szereplővel is, amelynek az ajánlatkérő nem küldött eljárást megindító felhívást.

A Közbeszerzési Dokumentumokat részvételi jelentkezésenként legalább egy részvételre jelentkezőnek, vagy a részvételi jelentkezésében megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie a részvételi határidő lejártáig.

Felhívjuk Tisztelt Gazdasági Szereplők figyelmét, hogy a Közbeszerzési Dokumentumok „elérése” alatt ajánlatkérő az erre a célra rendszeresített regisztrációs adatlap kitöltését valamint annak a részvételre jelentkező kapcsolattartója részére történő megküldését, valamint ajánlatkérő általi visszaigazolását érti, vagy regisztrációs adatlap megküldés és ajánlatkérői visszaigazolás hiányában részvételre jelentkezőnek csatolnia kell egy cégszerűen aláírt nyilatkozatot a részvételre jelentkezéséhez, amelyben rögzíti, hogy a honlapon elérhető dokumentumokat (fentiekben felsoroltak szerint) a részvételi határidő előtt elérte, azok letöltéséről gondoskodott. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet arra, hogy az eljárásban a részvételre jelentkező köteles azt bizonyítani, hogy a Közbeszerzési Dokumentumokat elérte.

A Közbeszerzési Dokumentumok elérése az érvényes részvételre jelentkezés feltétele.

 

Felhívjuk Tisztelt Gazdasági Szereplők figyelmét, hogy az eljárás ajánlattételi szakaszában kizárólag azok a gazdasági szereplők tehetnek ajánlatot, amelyeknek az ajánlatkérő az ajánlattételi felhívást megküldte.

 

Megrendelő cég
MÁV-START Zrt.
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő