IC+ 70 sorozatgyártás projekt - Szuflé gumihurkák beszerzése

Ajánlatkérő az ajánlattétel elősegítése érdekében rendelkezésre bocsát Közbeszerzési Dokumentumokat, mely tartalmazza az ajánlat elkészítésével kapcsolatban a Gazdasági Szereplők részére szükséges információkról szóló tájékoztatást, az ajánlat részeként benyújtandó igazolások, nyilatkozatok jegyzékét, az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum mintáját, valamint a további ajánlott igazolás- és nyilatkozatmintákat.

A Közbeszerzési Dokumentumokat Ajánlatkérő az ajánlati felhívás közzétételének időpontjától, elektronikus úton, térítésmentesen teszi hozzáférhetővé a gazdasági szereplők számára.

A Közbeszerzési Dokumentumokat ajánlatonként legalább egy ajánlattevőnek, vagy az ajánlatban megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie az ajánlattételi határidő lejártáig. 

 

„Elérés” alatt Ajánlatkérő (AK) az erre a célra rendszeresített regisztrációs adatlap kitöltésétés annak az AK kapcsolattartója részére történő megküldését, valamint AK általi visszaigazolását érti, vagy regisztrációs adatlap megküldés és AK-i visszaigazolás hiányában AT-nek csatolnia kell egy cégszerűen aláírt nyilatkozatot jelentkezéséhez arról, hogy a honlapon elérhető dokumentumokat az ajánlattételi határidő lejárta előtt elérte, azok letöltéséről gondoskodott. Az teljeskörű eléréshez a Műszaki Leírás VI.3) 11. pont szerinti átvétele is szükséges. AK a kiegészítő tájékoztatások honlapra történő feltöltéséről csak azon Gazdasági Szereplőket értesíti közvetlenül, akik érdeklődésüket az eljárás iránt AK-nél előzetesen jelezték. Egyéb esetekben a Gazdasági Szereplő felelőssége, hogy az ajánlattételi határidő lejártáig AK honlapját figyelemmel kísérje és a folyamatában később feltöltött dokumentumokat letöltse. AK felhívja a figyelmet, hogy az eljárásban a Gazdasági Szereplő köteles azt bizonyítani, hogy a közbeszerzési dokumentumokat az ajánlattételi határidő lejártáig elérte.

Felhívjuk a figyelmet, hogy  a Közbeszerzési Dokumentumok részét képező Műszaki leírást a Kbt. 57. § (2) bekezdésére tekintettel kötelező átvenni!

Felhívjuk a figyelmet továbbá, hogy a Kbt. 81. § (11) bekezdése értelmében  a nyílt eljárásban tárgyalni nem lehet, ebből kifolyólag a Közbeszerzési Dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott szerződéstervezet Gazdasági Szereplők általi módosítására nincs lehetőség!

Megrendelő cég
MÁV-START Zrt.
EU szám
TED 2018/S 066-147725
Felelős személy
Gyenge Olívia
Email
gyenge.olivia [kukac] mav-start.hu
Mobiltelefon
+36 308456231
Meghirdetés
Jelentkezési / beadási határidő